luni, 30 martie 2009

Comăna ramane fara groapa de gunoi (Transilvania express)

Edilii comunei Comana se confrunta cu mari probleme in privinta finantarii unor investitii in infrastructura, situatie care se regaseste in majoritatea localitatilor din Tara Fagarasului.
Viceprimarul localitatii, Dumitru Calbeaza, a aratat ieri, intr-o conferinta de presa, faptul ca "singurul potential economic in zona este... agricultura", iar in prezent se impun lucrari de reabilitare a unor drumuri - aflate intr-o stare jalnica - si de deschidere a unei noi gropi de gunoi unde sa fie colectate selectiv deseurile menajere: "Actuala groapa de gunoi trebuie inchisa pana la 16 iulie, fiindca nu corespunde normelor UE. Nu avem nici o statie de colectare in zona, dar avem noi un proiect, insa... nu dispunem de banii necesari".
Sursa citata a mentionat ca trebuie finisata si cladirea gradinitiei din comuna, "care este construita integral, dar pe care nu o putem dota". Viceprimarul din Comana a anuntat ca in prezent se lucreaza la un proiect privind punerea in valoare a unor zone monument ale naturii din imprejurimile localitatii, sperand sa obtina finantare europeana. (C.D.)

Niciun comentariu:

Comăna de Jos din satelit.


Spectacol Comana de Jos 2 ianuarie 2011

Ansamblul folcloric Lunca Oltului din Comana de Jos.

Spectacol Comana 2 ian2010 467

Vezi mai multe video din cultura